Air Condition Service


Alle aircondition og klimaanlæg taber kølemiddel med tiden - det nedsætter anlæggets køleevne. Aircondition taber cirka 10% af sit kølemiddel hvert år. Det er altid en gode ide til lavet service en gang om året.

Ring til Værksted

Olieskift og skift af oliefilter


Motoren kan blive slidt unødvendigt, hvis den kører med gammel eller en forkert slags motorolie. hvis det er en gammel bil vi anbefale at skift oil hver 10,000km kørt og det nyer bilen hver 25,000km kørt. det er altid meget vigtigt at den rigtige motorolie bliver brugt, der findes nemlig mange forskellige typer olie, der passer til forskellige motor.

AutomatGearkasse Service


Efter et normalt olieskift på en automatgearkasse vil der være en rest af forurenet olie tilbage i converteren. Denne mængde vil typisk udgøre op til 1/3 af den totale oliemænge. Dette er med til at nedbringe gearkassens levetid. Vi har en fuldautomatisk station til udskiftning af olie i automatgearkasser, der sikrer en komplet udskiftning af den gamle olie ved at udføre et unikt skylleprogram. Vi indsættes i oliekredsløbet mellem gearkasse og oliekøler, hvor den opsamler den gamle olie og erstatter denmed den ønskede mænge. For køretøjer, hvor maskinen ikke kan indsættes i dette kredsløb, Vi kan udskifte olien via. et ”dipstick” program. Det anbefales at foretage et komplet olieskift for hver 50-60.000 km.